ALU schodišťový profil STEKO Klus

A18018A

Anodizovaný profil STEKO je speciálně určen pro ochranu schodišťové hrany s možností nalepení LED pásku pro přísvit. Varianta ve stříbrném nebo černém provedení.

518,00 Kč s DPH
428,10 Kč bez DPH

(518,00 Kč cena za 1 metr)

Barevné provedení: Stříbrná
Počet
Po objednání 2-3 dny

visa

Profil STEKO je určen k montáži na hrany schodů. Dokonalé osvětlí schodiště a zároveň chrání hrany schodů. Montáž profilu STEKO se provádí pomocí patřičných šroubů či vrutů s plochou hlavou. Vzdálenosti otvorů doporučujeme provádět přibližně 120 mm od sebe. Z vrchní strany profilů musí být šrouby vždy zapuštěny tak, aby vrchní část hlavičky šroubu byla zapuštěna pod žebrováním profilu. Pro spojení profilu pod vnějším úhlem 90 stupňů doporučujeme použít záslepku SETEKO-90. Do profilu se instaluje LED pásek 335 s bočním osvitem. Šířka pásku je max. 6mm. Kanálek pro LED pásek je z vrchní strany uzavřen silikonovou průsvitnou šňůrou. Šňůra se do profilu jednoduše zatlačí. V případě, že bude na profil působit vlhkost, je potřeba LED pásek utěsnit průhledným silikonovým tmelem. LED diody je možno v kanále orientovat tak, aby svítily nahoru do silikonové šňůry. V tom případě budou viditelné jednotlivé body led diod. Pásek lze umístit rovněž opačně, tak, že bude svítit dolů. V tom případě bude světlo slabší, ale vytvoří se souvislá světelná linie. Profil STEKO má v přední části kanálek pro umístění přívodního vodiče. Aby bylo možné vést přívodní vodič k LED pásku, je potřeba stěnu kanálku v daném místě provrtat.

Anodizovaný profil STEKO slouží k ochraně schodišťové hrany s možností přísvitu pomocí nalepeného LED pásku. Instalace profilu pomocí vhodně zvolených vrutů pro daný podklad. Profil STEKO se dodává s protiskluzovou gumou, která slouží také jako difuzor LED pásku. Varianta ve stříbrném nebo černém provedení.

  • Protiskluzové prvky
  • Mechanická odolnost
  • Malé rozměry

TECHNICKÁ SPECIFIKACE:

  • Materiál: Hliník
  • Eloxovaný: ANO
  • Typ difuzoru: protiskluzová guma je součástí dodávky
  • Pozice pro LED pásky: 1ks
  • Plocha pro LED pásek (mm): 7,4
  • Rozměry: viz foto a datasheet
  • Barevné varianty: stříbrná nebo černá
  • Dostupné délky (m): 1, 2, 3

Účel produktu
- ochrana hrany schodišťového stupně s integrovaným výstražným osvětlením

Instalace
- pomocí vrutů vhodně zvolených pro daný typ podkladu

Další informace
- profil se v sestavě prodává s protiskluzovou gumou
- LED pásek je schovaný pod protiskluzovou gumou
- prostor pro LED pásek: 7.4 mm

Parametry

Barevné provedení:
stříbrná/černá
Anodizovaný
Ano
Způsob montáže ALU
Schodišťový
Šířka (mm)
43,3
Výška (mm)
22,8
Výrobce
Kluś Design

Kód

ean13
5906660788232

Související produkty

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.