Rohový ALU profil KUBIK 45

A07697A

Rohový hliníkový profil Kubik 45 je určen pro klasickou rohovou instalaci, kdy světlo vyzařuje pod úhlem 45°. Navíc je možné s tímto profilem tvořit tvary, a výplně skleněných polic apod. 

268,00 Kč s DPH
221,49 Kč bez DPH

(268,00 Kč cena za 1 metr)

Počet
Skladem

1 ks
visa

Rohový profil KUBIK 45 slouží jako klasický rohový profil ale je konstruován tak, že po vybudování skeletu osvětlené skleněné skříňky, například ve tvaru kvádru, může být světlo nasměřováno dovnitř nebo vně skříňky, pod úhlem 45 stupňů. Vybudované formy můžou být použity jako volně stojící nebo závěsné osvětlovací konstrukce. Jednotlivé formy lze rovněž spojovat a vytvářet tak různé pravoúhlé konstrukce. Tento profil se výborně hodí k reklamním účelům. Například světelnou konstrukcí vytvořenou z profilu KUBIK lze osvětlit objekty umístěné v jeho prostoru. (různé plastiky, průmyslový design, šperky, rostliny, potraviny atd.)

Z profilu KUBIK 45 lze také vytvořit skelety dvourozměrných světelných předmětů, například rámků. Předměty můžou mít různé tvary a to podle možností spojek ZM.

Aby bylo možné vytvořit obdélníkový tvar z profilu KUBIK, je potřeba jeho konce řezat i se zamontovanými difuzory, pod úhlem 45 stupňů a to ve dvou vzájemně kolmých rovinách. Konce, které se mají vzájemně setkat je potřeba řezat podle zásady zrcadlového odrazu. V profilu se nacházejí tzv. malé zámky, určené pro spojky ZM. Jejich umístění zaručí, že profily jsou z vnější strany hladké

TECHNICKÁ SPECIFIKACE:

  • Materiál: hliník, plast
  • Rozměry profilu (mm): 17,5x17,5
  • Pozice pro LED pásek (mm): 10
  • Délka profilu: dodání 1m, 2m, na vyžádání i 3m lišty.

Parametry

Barevné provedení:
Stříbrná
Anodizovaný
Ano
Způsob montáže ALU
Rohový

Kód

ean13
5902280306542

Související produkty

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.