Sedna D/E rámeček jednonásobný, Antracit SCHNEIDER SDD314801

SDD314801

Rámeček jednonásobný, Sedna Design/Elements, antracit.

52,00 Kč s DPH
42,98 Kč bez DPH
Počet
Po objednání 1-2 dny

visa

Rámeček jednonásobný Sedna Design, v barvě antracit. Sedna Design/Elements je moderní, stejně tak poskytované funkce. Nabízí sofistikované osvětlení, neomezenou konektivitu, bezpečnost i úsporu energie. Krycí rámečky Sedna Design/Elements jsou vždy zarovnané se zdí. Díky osmibodovému systému uchycení dokonale přilnou i k nerovné stěně.

VLASTNOSTI PRODUKTU:

  • Materiál: termoplast ABS-UV stabilní
  • Stupeň krytí IP: IP20
  • Povrchová úprava: nabarvený
  • Pro horizontální i vertikální montáž
  • Montáž připojovacího zařízení: povrchová
  • Rozměry (mm)(VxŠxH): 85x85x10
  • Hmotnost (g): 10
  • Balení karton (ks): 30

Sedna je nová generace vypínačů a zásuvek inspirovaná módou a interiérovým designem. S moderními liniemi, které kopírují dnešní trendy, a rafinovanou estetikou je Sedna víc než pouhý přístroj. Je to detail, který dodá lesk každému interiéru.

Lze si vybrat ze dvou produktových řad Sedna Design a Sedna Elements. Lze kombinovat různé povrchové úpravy mechanizmů a krycích rámečků, které výborně doplní jakékoliv designové trendy, od industriální elegance, přes severský styl, až po Vintage nebo čistě přírodní styl a přizpůsobit tak výsledek jakémukoliv stylu nebo preferencím.

Instalace:

Sedna dokonale splní vaše požadavky, pokud jde o ergonomii, snadnou instalaci, spolehlivost a kvalitu povrchové úpravy. Nová platforma Sedna byla navržena s ohledem na vaše potřeby a má funkce jako:

  • Univerzální krycí rámečky pro 1 až 5 přístrojů, které lze instalovat vodorovně i svisle.
  • Krycí rámečky Sedna Design jsou určeny pro přístroje v krytí IP20 i IP44 ... zjednodušení nabídky přináší čtyřikrát méně katalogových čísel.
  • Krycí rámečky se montují pomocí osmibodového upevňovacího systému. Jsou pak dokonale zarovnány s nerovnou stěnou nebo vystouplými či příliš zapuštěnými elektroinstalačními krabicemi.
  • Montážní rámečky do sebe zapadají pomocí zámků ... pro perfektní vyrovnání až 5 přístrojů vedle sebe.

Světelné spínače a elektrické zásuvky Sedna, které přinášejí do domácnosti pohodlí, osvětlení a vytápění, obsahují širokou škálu praktických, inovativních a snadno instalovatelných řešení, která nabízejí zvýšenou konektivitu a maximální bezpečnost v domácnosti.

Funkce:

Vypínače a zásuvky, žaluziové spínače, termostaty, USB nabíječky… Sedna nabízí všechny potřebné funkce tak, aby byla schopna splnit všechny potřeby moderních domácností. Přináší vysoký komfort a funkcionalitu všem.

Dejte sbohem prachu:

Hrany krycího rámečku jsou zaoblené a přiléhají ke zdi. Tvar byl navržen speciálně takto, aby co nejméně zachytával prach. Lesklé materiály byly zvoleny nejen pro svůj výborný vzhled, ale i pro nízkou míru usazování prachu.

Parametry

Barevné provedení:
Antracitová

Kód

ean13
3606481482655
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.